Super actie!                Geldig van 1 september tot 20 oktober 2022

Geniet van gratis warm water bij de levering van uw jacuzzi of hot-tub!

Wil je tijdens de levering meteen genieten van jouw jacuzzi of hot-tub? Met deze super actie kan het feest meteen beginnen want wij vullen gratis jouw tub met warm water. Zo hoef je niet meer te wachten tot het water warm is en is de jacuzzi of hot-tub instapklaar! Deze actie is geldig bij een huurperiode van minstens 1 maand.

Alle informatie

  • Zitplaatsen:

Bekijk toffe accessoires

Veelgestelde vragen over sauna's

  • Heb ik een speciale aansluiting nodig?

Het enige wat je nodig hebt, is een geaard stopcontact van minimum 20A. Dit is te vergelijken met een stopcontact van de wasmachine. Voor jouw veiligheid leveren wij altijd een goedgekeurde kabel van 25 meter.
  • Hoe lang duurt het tot mijn Barrel Sauna is opgewarmd?

Afhankelijk van het seizoen zal de Barrel Sauna in 30 min op temperatuur zijn. Door zijn ronde vorm krijg je een optimale circulatie van de warme luchtstromingen in de Barrel Sauna, zodat je een minimaal aan elektriciteit verbruikt.
  • Welke doorgang heb ik nodig?

Wij zorgen voor al het nodige om de Barrel Sauna op een correcte manier te plaatsen, zonder schade aan te richten op de locatie die jij wenst. Wij vragen enkel een doorgang van minimum 200cm x 300cm x 220cm (b x l x h). Een helpende hand is altijd van harte welkom.
  • Wat heb ik nodig voor in de Barrel Sauna?

Wij leveren telkens een opgiet-emmer waarin je onze verschillende aroma’s kan toevoegen om opgiet sessies uit te voeren. Om hygiënische redenen raden wij je aan een handdoek op de banken te leggen. Iedere Barrel Sauna is voorzien van een thermometer en een zandloper.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen?