Wat met Corona?

Wat doet Spafun om uw veiligheid te garanderen?

Natuurlijk verlopen al onze levering volledig volgens de correcte maatregelen. Ons team draagt bij levering en onder elkaar altijd een mondmasker en doet aan social distancing. Voor en na elke levering worden onze producten grondig gewassen en ontsmet waardoor u 100% veilig bent. Heeft u nog vragen? Aarzel zeker niet om ons telefonisch te contacteren via het nummer 0470472100 of via onze e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie

  • Zitplaatsen:

Bekijk toffe accessoires

Veelgestelde vragen over sauna's

  • Heb ik een speciale aansluiting nodig?

Het enige wat je nodig hebt, is een geaard stopcontact van minimum 20A. Dit is te vergelijken met een stopcontact van de wasmachine. Voor jouw veiligheid leveren wij altijd een goedgekeurde kabel van 25 meter.
  • Hoe lang duurt het tot mijn Barrel Sauna is opgewarmd?

Afhankelijk van het seizoen zal de Barrel Sauna in 30 min op temperatuur zijn. Door zijn ronde vorm krijg je een optimale circulatie van de warme luchtstromingen in de Barrel Sauna, zodat je een minimaal aan elektriciteit verbruikt.
  • Welke doorgang heb ik nodig?

Wij zorgen voor al het nodige om de Barrel Sauna op een correcte manier te plaatsen, zonder schade aan te richten op de locatie die jij wenst. Wij vragen enkel een doorgang van minimum 200cm x 300cm x 220cm (b x l x h). Een helpende hand is altijd van harte welkom.
  • Wat heb ik nodig voor in de Barrel Sauna?

Wij leveren telkens een opgiet-emmer waarin je onze verschillende aroma’s kan toevoegen om opgiet sessies uit te voeren. Om hygiënische redenen raden wij je aan een handdoek op de banken te leggen. Iedere Barrel Sauna is voorzien van een thermometer en een zandloper.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen?