Praktische informatie

Contactgevens

Telefoonnummer: +32 (0)470 47 21 00
E-mail: info@spafun.be
Filialen te Brugge, Aalst en Boom.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een hot tub, een jacuzzi en een bubbelbad?

Een hot tub brengt een oase van rust door de geur van hout, het knetteren van het kacheltje en de zwoele warmte. Een jacuzzi maakt gebruik van bubbels en water-jets, die door pompen worden aangedreven, waarbij lokale massage een cruciale rol speelt. Onze jacuzzi's hebben bovendien zeer aangename, ergonomische zit- en ligplaatsen. Een bubbelbad is een verwarmd bad waar luchtbellen langs de onder- en zijkanten opstijgen. Deze bubbels zorgen voor een heerlijke lichaamsmassage.

Terug naar boven

Hoe wordt een jacuzzi in mijn tuin geplaatst?

Wij zorgen voor het nodige vervoersmateriaal om de jacuzzi op een correcte manier in uw tuin of op uw terras te plaatsen.

Terug naar boven

Heb ik speciale aansluitingen nodig?

Het enige wat u nodig hebt, is een geaard stopcontact van min. 16 amp. voor een Barrel sauna hebt u 20 amp. De afstand maakt niet uit, maar indien er een relatief lange afstand is tussen het stopcontact en het toestel, laat ons dit op voorhand weten.

Terug naar boven

Wat moet ik voorzien indien ik een hot tub huur?

Wij staan in voor de levering en plaatsing. Het enige wat u nodig hebt is een tuinslang en eventueel wat hout (gelijk welke soort) voor het kacheltje.

Terug naar boven

Hoelang duurt het voor de jacuzzi/hot tub opgewarmd is?

Afhankelijk van het seizoen wordt de jacuzzi gevuld met koud of warm water. De opwarming is afhankelijk van het soort spa dat gehuurd wordt en varieert tussen 1°C. en 3°C. opwarming per uur. Voor de hot tub kunt u rekenen op een tweetal uren voor deze is opgewarmd. Liever direct genieten? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze service "levering met warm water".

Terug naar boven

Hoe wordt het water in mijn hot tub zuiver gehouden?

Het water wordt gezuiverd met speciale zuiveringstabletten die ook door ons geleverd worden. Voeg zeker geen chloorhoudende producten toe aan de hot tub! De chloor zal namelijk de RVS-houtkachel aantasten met lekkage als gevolg.

Terug naar boven

Kan Spafun leveren op gelijk welke verdieping?

Enkel de bubbelbaden.

Terug naar boven

Waarom bij Spafun huren?

Bij ons wordt iedere klant persoonlijk geholpen. Vaak krijgen wij de vraag of er nog iets extra kan geleverd worden zoals fruit, champagne of zelfs kaviaar...  Dit doen wij dan ook met veel plezier!

Terug naar boven