Jacuzzi huren

Jacuzzi huren voor de beste prijs! Dat geeft net dat ietsje meer op jouw tuinfeest als babyshower of voor een B-day party. De jacuzzi wordt horizontaal of verticaal bij u binnen gebracht door middel van ons uniek vervoer systeem, waardoor er geen schade is aan uw vloer. Aangezien wij ook mét warm water leveren en de jacuzzi 24u per dag warm wordt gehouden, kan jij er op ieder moment induiken. Of het nu binnen, buiten, in groep of alleen is: een jacuzzi is dé manier om jouw feest of evenement te upgraden.

Veelgestelde vragen over spa's

  • Jullie verhuren alleen nieuwe toestellen, hoe komt dat?

Onze Spa's zijn altijd nieuw aangekocht en na één jaar weer doorverkocht, zodat we steeds top service kunnen bieden. Mocht je eventueel na het huren toch zin hebben een toestel aan te kopen, kijk dan even op deze link.
  • Hoe wordt een Spa in mijn tuin geplaatst?

Wij hebben een uniek wielsysteem om de Spa in de tuin of terras te plaatsen, dit zonder schade aan de muren of grond. Wij zorgen voor al het nodige om de Spa op een correcte manier te plaatsen en naar jouw wensen. Wij vragen enkel een doorgang van minimum 80cm x 208cm (b x h). Een helpende hand is altijd van harte welkom.
  • Hoe lang duurt het tot mijn Spa is opgewarmd?

Afhankelijk van het seizoen wordt de Spa gevuld met koud of warm water. De opwarming is verschillend voor iedere soort Spa dat gehuurd wordt en varieert tussen 1°C. en 3°C opwarming per uur. Liever direct genieten? Dan kan je altijd gebruik maken van onze service "levering met warm water” voor een kleine vergoeding van €50.
  • Heb ik een speciale aansluiting nodig?

Het enige wat je nodig hebt, is een geaard stopcontact van minimum 16A. De afstand maakt niet uit, indien er maar een relatief lange afstand is tussen het stopcontact en het toestel. Laat ons dit op voorhand weten. Als je de Spa al meteen wil vullen met warm water vanuit de keuken kraan voorzien wij koppelstukken, zodat je zorgeloos de tuinslang kan aansluiten.
  • Moet ik iets doen voor het wateronderhoud?

Wij voorzien jou gratis van alle benodigdheden om jouw water glashelder en hygiënisch te houden gedurende de volledige huurperiode. Bij iedere spa-verhuring wordt er ongetwijfeld een nieuwe filter geplaatst.
  • Wat moet ik ’s nachts doen met de Spa?

Wij leveren een dikke cover om de Spa te isoleren gedurende de nacht, zodat je aan een minimaal elektra verbruik zit. Bij Spafun krijgt elke Spa een trap en een cover lift bijgeleverd tijdens de huurperiode.
  • Wat is het verschil tussen een Spa, Hot-tub en Bubbelbad?

- Een spa maakt gebruik van massagejets, die door pompen worden aangedreven. Hierbij speelt lokale massage een cruciale rol. Bovendien hebben onze spa's zeer aangename ergonomische zit- en ligplaatsen.
- Een hot tub brengt een oase van rust door de geur van hout, het knetteren van het kacheltje en de zwoele warmte.
- Een bubbelbad is een verwarmd bad waar luchtbellen langs de onder- en zijkanten opstijgen. Onze Deluxe bubbelbad is zelfs voorzien van acht krachtige massage jets. Deze bubbels en jets zorgen voor een heerlijke lichaamsmassage.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen?